BESTIL BORD
Hjem
Galleri
Menuer
Bankok
Chiang Mai
Krabi
Hua Hin
Phuket
Royal Siam
Ala carte
Foretter
Orientalske salater
Supper
Hovedretter
Kylling
Oksekød
And
Rejer og Fisk
Huset anbefaler
Nudler
Ris
Snacks
Ekstra tilbehør
Desserter
Drikkevare
Take away
Fest menuer(take away)
Fest menu 1
Fest menu 2
Fest menu 3
Ala carte - Hovedretter
Hjem
Ala Carte
Hovedretter
Rejer & fisk
Rejer & fisk
34. Kongerejer i rød karry
195,-
og kokosmælk med bambusskud,
langbønner,sødbasilikumblade
og chili
35. Kongerejer i grøn karry
195,-
og kokosmælk med bambusskud,
langbønner,sødbasilikumblade
og chili
36. Stegte kongerejer i
195,-
østerssauce med friske ,
blandede grøntsager,
ananas, asparges og cashewnødder
37. Stegte kongerejer
195,-
med bambusskud,
langbønner, hvidløg, stærke
basilikumblade og chili
38. Stegte kongerejer i
195,-
sursød sauce med friske
blandede grøntsager
39. Stegt rødsnapper i
195,-
panang karry, kokosmælk
og blandede grøntsager
40. Stegt rødsnapper i
195,-
hvidløgssauce med løg, ingefær,
peberfrugter, svampe og
forårsløg
41. Stegt laks i
195,-
sursød sauce med cashewnødder
og friske blandede grøntsager
grøntsager
Alle hovedretter kan tilberedes som vegetarretter ved erstatning af kød med tofu eller ekstra friske blandede grøntsager.